Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος στον ALPHA Radio 98,9 24/10/2013


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος καλεσμένος του δημοσιογράφου Σπύρου Χαριτάτου στην εκπομπή "Γιάφκα" στον ALPHA Radio 98,9

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Προσοχή μην παρασυρθείτε και πάρετε τις φοροκάρτες


Η Κυβέρνηση θυμίζει αγρίμι σε κλουβί. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει φορομπηχτικές πολιτικές και ο απώτερος στόχος είναι να διεισδύσει στις ζωές όλων μας. Όχι για να εφαρμόσει πιο δίκαιες πολιτικές. Αλλά για να ξεζουμίσει κάθε εναπομείνουσα σταγόνα δύναμης που σας έχει απομείνει. Και εξηγούμε:

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Μας δολοφονούν! Θα παραμείνουμε αδρανείς;


Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 

Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν έχουν μέτρο, δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτούν και εξοντώνουν κυριολεκτικά το σύνολο του ελληνικού λαού. Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, μια μικρή ευρωπαϊκή χώρα του 21ου αιώνα είναι, χωρίς υπερβολή, ανατριχιαστικά...
Μας έφεραν τον Αρμαγεδδών στη ζωή μας, και το χειρότερο είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι, ακόμη, θα μας ζητήσουν, στο άμεσο μέλλον, γιατί απέδειξαν προ πολλού ότι δίνουν εύκολα και συνεχώς υποσχέσεις, εν γνώσει τους ότι δεν θα είναι σε θέση να τις τηρήσουν, εφόσον η δουλικότητα, μπροστά στην τρόικα, είναι δεδομένη και αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. 

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ...Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας: Υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που του μοιάζουν στην τιμιότητα; ΒΙΝΤΕΟ.

Πάντοτε, στους αιώνες ,θα γεννιούνται ΕΛΛΗΝΕΣ  και θα συνεχίζουν την ανεπανάληπτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! 

Κάποιος νέος Πλαστήρας θα βρεθεί πάλι και τότε  Αλλοίμονό σας παλιοτόμαρα της κλεπτοκρατίας και της κληρονομικής δημοκρατίας σας. 
Του Γουδή σας περιμένει!
«Όποιος βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής, είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει ο ίδιος»(Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ)

ΣΧΟΛΙΟ : Σε κάθε έναρξη βουλευτικής περιόδου, θα έπρεπε ο πρόεδρος της Βουλής να διαβάζει στο Σώμα βιογραφικά ορισμένων επιφανών εντίμων πολιτικών, προς παραδειγματισμό. Να γνωρίζουν οι σύγχρονοι πολιτικοί, ότι στην πολιτική μπαίνουν για να προσφέρουν και όχι για να οικονομήσουν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Δ ε.α  
                                           (ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ)

Ο Νικόλαος Πλαστήρας γεννήθηκε στο Μορφοβούνι Καρδίτσας στις 4 Νοεμβρίου 1881(Μητρώα Αρρένων Καρδίτσας με αύξ. Αριθ.3937/1881). Ήταν ο πρωτότοκος γιoς του Χρήστου και της Στύλιανής και είχε τρία αδέλφια, τον Γιώργο, τον Βασίλη και την Αγγελική. 

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ωρίμασαν οι συνθήκες και για 5η μεγάλη δημοκρατική ανατροπή

Γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης
άρθρο  από την εφημερίδα real.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να πυροδοτηθεί και σήμερα (με την πολύπλευρη κρίση κορυφωμένη) μια κίνηση που θα έφερνε μεγάλη πολιτική αλλαγή; Ο πειρασμός ξεπηδάει -από πού αλλού;- από τη ένδοξη και πολυτάραχη ιστορία του ελληνικού Τύπου.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,
 στις 13 Οκτωβρίου του 1904, σκοτωνόταν, μετά από μάχη με τους Τούρκους, ο ηρωικός μακεδονομάχος Παύλος Μελάς. Ελάχιστοι γνωρίζουν (ακόμη και από το σινάφι μας) ότι ο μακεδονικός αγώνας σχεδιάστηκε και πυροδοτήθηκε από τα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ. Ο εκδότης Αλκιβιάδης Καλαποθάκης ήταν εκείνος που ίδρυσε το 1904 το «Μακεδονικό Κομιτάτο» στα

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Πόσο ακόμα σε κώμα;

Είναι κάτι χρόνια τώρα που συνεχίζεται αυτός ο βομβαρδισμός της χώρας, και απορώ αν έχουν το σθένος οι πολιτικοί μας να κάνουν έναν ειλικρινή απολογισμό, τι κατάφεραν, και ποια η προοπτική της χώρας και των πολιτών της; Ποια τα επιτεύγματα τους;
Αυτή η χώρα μοιάζει με τον Ολυμπιακό, μόλις κάνει δυο βήματα στην Ευρώπη, μετά από απανωτές ήττες, γυρίζει πίσω πάλι εκεί που βρισκότανε και ξανά η προσπάθεια από την αρχή!


Γράφουμε συνέχεια τα ίδια, αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μας βρε αδερφέ! Όπως κόλλησε και το χρέος της χώρας!
Έχουμε πάρει κάπου 200 δις και χρωστάμε ακόμα τα ιδια! Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος δρόμος, αλλά και αυτός που πηγαίνουμε μοιάζει με το μύθο του Σίσυφου, που ανέβαζε το βράχο στο βουνό και συνεχεια του κατρακυλούσε και ξεκινούσε ξανά μανα τα ίδια και τα ίδια!
Ποια είναι η επιτυχία σας; Που έχουμε νόμισμα ευρώ; Ποιος το έχει; ξέρετε κανέναν; Με τους ελαχιστότατους μισθούς και συντάξεις, που θέλουν να τους κάνουν ακόμα πιο μικρούς, ο μισθός μας είναι σαν το τραγουδάκι "πότε τον παίρνεις πότε τον τρως , αχ είναι λίγος ο μισθός …"

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV 11/10/2013


Πηγή: Το κανάλι στο Youtube
των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Τραγική η κατάσταση στο κατ' ευφημισμό κυνοκομείο Φλώρινας.





Μια άθλια πραγματικότητα για τη Φλώρινα και το κατ' ευφημισμό 
κυνοκομείο της ήρθε στο φως, και πιο ειδικά στο διαδίκτυο, 
τί δύναμη έχει η εικόνα ρε παιδιά; 


Θα μου πεις συμπεριφερόμαστε χειρότερα σε ανθρώπους,
ανήμπορους, γέρους, παιδιά, αναπήρους, φτωχούς, άστεγους,
εσύ περιμένεις συμπεριφορά από τον σημερινό Έλληνα και δη το
ΔΗΜΟΣΙΟ (Δήμος Φλώρινας),
στην Ελλάδα της παντελούς έλλειψης παιδείας,
περιμένεις συμπεριφορές με ανθρωπιά,
απέναντι σε "άλογα ζώα";;;;;

Εδώ τους ανθρώπους και δε τους υπολογίζουμε, τα άμοιρα τα ζωάκια
θα λυπηθούμε..... και που να βρεθούν και κονδύλια τώρα!!!!

Καλύτερα η ευθανασία λοιπόν, αλλά πριν από αυτό υπάρχει και η στείρωση
των ζώων.

Δεν αρκεί να τραβάμε την κουρτίνα κύριε Δήμαρχε.


Πηγή : Zoosos.gr

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού για την Ευρώπη: «Η πίστη, η εκκλησία, το έθνος και η οικογένεια δεν ανήκουν στο παρελθόν μας, αλλά στο μέλλον μας»



Αξίζει να διαβάσετε όλη την ομιλία του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Viktor Orban που δόθηκε στην Διάσκεψη «Ελπίδα και η Χριστιανική Αντιμετώπιση της Κρίσης», που έλαβε χώρα στηΜαδρίτη της Ισπανίας και στο Πανεπιστήμιο του Αγ. Παύλου, στις 17 Νοεμβρίου 2012. (Ελάχιστα κομμάτια της ομιλίας παραλείφθηκαν). Πέραν από τη γνώμη που μπορεί να έχει κάποιος για τον συγκεκριμένο δεξιό πολιτικό, (το Spiegel έγραψε ότι «έχει ποδοπατήσει τις ευρωπαϊκές αξίες» - sic και το ΒΗΜΑ τον λέει "ακροδεξιό"), σπάνια «δυτικός» ηγέτης μπορεί να πει τα λόγια που θα διαβάσετε.

Αγαπητοί φίλοι, Κυρίες και Κύριοι,

Εμείς οι Ούγγροι καταλαβαίνουμε τον πόνο που αισθάνονται οι Ισπανοί σήμερα, και καταλαβαίνουμε το σκληρό αγώνα που κάνει η ισπανική κυβέρνηση που κληρονόμησε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Κατανοούμε την απογοήτευση, το θυμό και την ανυπομονησία του ισπανικού λαού. Εμείς οι Ούγγροι τα γνωρίζουμε και εξακολουθούμε να τα γνωρίζουμε αυτά καλά.

Μια ολόκληρη σειρά από διαδηλώσεις και απεργίες σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο δείχνουν ότι οι άνθρωποι παντού ψάχνουν για την απάντηση στο ερώτημα: πώς γίνεται το «όνειρο», αυτό που μια κοινή Ευρώπη σήμαινε για όλους μας, να έχει θρυμματιστεί; Πώς μπορεί η Ευρώπη να έχει χάσει την ανταγωνιστικότητά της; Γιατί υποφέρει από τέτοια προβλήματα τώρα, που καταστρέφουν το βιοτικό επίπεδο και τον τρόπο ζωής εκατομμυρίων οικογενειών; Αυτά είναι δύσκολα ερωτήματα. Εγώ πιστεύω ότι αυτό δεν είναι μια απλή υποθετική κρίση. Δεν είναι ότι στη θέση της

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Τέρενς Κουίκ προς Νταβούτογλου: "Η Τουρκία είναι κράτος με μεγάλο ποινικό μητρώο"...


Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και Κοινοβουλευτικός Υπεύθυνος για τα εθνικά θέματα της Θράκης, σχολίασε ως εξής τις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου στο CNN Turk, σχετικά με τη Σχολή της Χάλκης, τα τζαμιά και τους μουφτήδες:

«Ο κ. Νταβούτογλου, για μία ακόμη φορά, επιδίδεται σε εκβιασμούς, που είναι το γνωστό άθλημα της Άγκυρας. 
Θα του συνιστούσα:

1ον Να διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Κωνσταντινοπολιτών που αφορά στην απαγόρευση της Θείας Λειτουργίας και της ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Κυδωνιών Αθηναγόρα στον ιστορικό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κυδωνιών (Αϊβαλί).

Αν δεν το κατάλαβε, αφορά καταγγελία εναντίον των τουρκικών Αρχών για «κατάφωρη παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας και ευθεία προσβολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με την Τουρκία, για μία ακόμα φορά, παρά τις επίσημες εξαγγελίες περί εκδημοκρατισμού, να εξακολουθεί να περιφρονεί τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων».