Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Έκκληση Αγάπης από την Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας





Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας αναγνωρίζοντας την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης και έχοντας επίγνωση.....
της οικονομικής κατάστασης της χώρας και της πόλης με την πρώτη της Εθελοντική Δράση, ζητάει από όλους εσάς από το υστέρημα σας αλλά πιο πολύ από το περίσσευμα της αγάπης και της αλληλεγγύης που υπάρχει στην καρδιά σας, στη συγκέντρωση των παρακάτω ειδών, προκειμένου να μοιραστούν σε ιδρύματα και συλλόγους για να καλύψουν βασικές ανάγκες συνδημοτών μας:
·         Είδη διατροφής μακράς διάρκειας
·         Είδη ένδυσης – υπόδησης καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση
·         Παιχνίδια για παιδιά καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση
Η συγκέντρωση των ανωτέρω θα πραγματοποιείται:
Α) Στη Γραμματεία του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «ο Αριστοτέλης» από τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κατά τις καθημερινές ημέρες και ώρα 18:00 – 20:00 από 5 έως 16 Δεκεμβρίου.
Β) Στο Πολιτιστικό Κέντρο κάθε Κυριακή και Δευτέρα από τις 19:00 – 21:00 και Τρίτη από 21:00 – 23:00 από 4 Δεκεμβρίου και μέχρι 16 Δεκεμβρίου από τα μέλη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

Θα τηρείται πρακτικό καταγραφής των συγκεντρώσιμων ειδών.

Συμμετέχοντες στην προσπάθεια αυτή είναι οι: Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Φλώρινας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Φλώρινας, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας, Φιλανθρωπικό Σωματείο Φλώρινας « Η Ενότητα», Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλώρινας «ο Αριστοτέλης».

Όποιος φορέας, σύλλογος ή ιδιώτης επιχειρηματίας επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια με την προσφορά του μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, 2385 3 51018 και στο τηλέφωνο του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνο Ρόζα: 6974 816616

Εκφράζουμε εκ των προτέρων τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλους σας, ευελπιστούμε στην βοήθειά σας και παραμένουμε δίπλα σας έτοιμοι για οποιοδήποτε νέο κοινωνικό κάλεσμα.
Πηγή: Ανάποδοι

Φλωρινιώτης: Συγχαρητήρια σε όσους σκέφτηκαν την πραγματοποίηση  μιας τέτοιας  όμορφης και ανθρώπινης πρωτοβουλίας, ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο του. 

Καλή επιτυχία.                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου