Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.....ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ, ΠΟΥ'ΣΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΟΕΟοοοο..... (video)

Μετά το πρόσταγμα καθηγητών "κλίνατε απ' αριστερά" και την προτροπή του σημαιοφόρου, μαθητές από δύο σχολεία των Ιωαννίνων φώναξαν σε επισήμους "Είστε μαλάκες", ενώ δεν δίστασαν να τους μουντζώσουν.

Μετά τη μούντζα μαθητή από τη Λάρισα στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου το 2011, αλλά και τις γενικότερες αποδοκιμασίες κατά πολιτικών που είναι πλέον της "μόδας" σε παρελάσεις, άλλη μία ομάδα μαθητών κατόπιν προτροπής τόσο των καθηγητών τους, όσο..

και του σημαιοφόρου, αποφάσισαν να ρίξουν στους επισήμους ένα μεγαλοπρεπές ομαδικό "φάσκελο".

Ήδη η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η κίνηση ωστόσο αυτή των μαθητών εξόργισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων, Φίλιππα Φίλιο (οποία προσωπικότης!), ο οποίος αποχώρησε όχι μόνο από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και από το χώρο όπου διεξάγονταν η παρέλαση.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν όταν οι καθηγητές φυσικής αγωγής των δύο δημόσιων σχολείων που παρέλασαν στα Γιάννενα έδωσαν το πρόσταγμα στους μαθητές τους "Κλίνατε απ' αριστερά" μόλις πλησίασαν στην εξέδρα των επισήμων, ενώ ο σημαιοφόρος του σχολείου φώναξε "Είστε μαλάκες!".

Τότε αγόρια και κορίτσια που φοιτούν στα σχολεία γύρισαν το κεφάλι τους αριστερά, ενώ φώναξαν και συνθήματα κατά των παρευρισκομένων. Μετά ήρθε και η γεμάτη "ηρωϊσμό" μούντζα κατά των επισήμων.

Να σημειωθεί ότι στην παρέλαση δεν παρέστη ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, παρά το γεγονός ότι η πόλη των Ιωαννίνων είναι η γενέτειρά του. 

Όπως λένε οι "κακές γλώσσες" (βλέπε gianniotis), ο λόγος ήταν ότι είχε πληροφορίες για αποδοκιμασίες κατά των επισήμων και γι' αυτό προτίμησε να μείνει σπίτι του.

Το ερώτημα πλέον είναι το τι μέλλει γεννέσθαι στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα!




Πηγή:  gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου