Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤE ΟΣΑ ΠΡΑΤΤΕΤE"





Πηγή: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Καμμένος: «Παραδώσατε τα έσοδα στους τοκογλύφους – Θα πληρώσετε ποινικά και αστικά»

Καμμένος: «Παραδώσατε τα έσοδα στους τοκογλύφους – Θα πληρώσετε ποινικά και αστικά»Οι έντονα πατριωτικοί τόνοι και η κατά μέτωπο επίθεση σε βάρος του δικομματισμού κυριάρχησαν κατά την πρώτη ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή ως Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Καμμένος κάνοντας εκτενή αναφορά στις υποθέσεις της Siemens και των Μνημονίων ανέβασε τους τόνους και απευθύνθηκε με ένταση στα Υπουργικά έδρανα:
«Παραδώσατε τα έσοδα του κράτους στους τοκογλύφους. Θα είστε απόλυτα υπεύθυνοι ποινικά και αστικά . Θα πληρώσετε γι’αυτά που κάνετε. Όχι μόνο από τον ελληνικό λαό στις εκλογές αλλά θα πληρώσετε ποινικά και αστικά» είπε προαναγγέλοντας ειδικά δικαστήρια.


Αναφερόμενος ειδικά στην υπόθεση της Siemens o Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου -σ.σ τον χαρακτήρισε μάλιστα διορισμένο Πρωθυπουργό από τη Goldman Sachs- κουκουλώνει την υπόθεση της Siemens αγνοώντας την εξεταστική της Βουλής που ομόφωνα προσδιόρισε τη ζημία του ελληνικού δημοσίου στα δύο δις ευρώ.

«Παραδίδετε τη δημόσια περιουσία. Διαπράττετε έγκλημα και τα εγκλήματα αυτά δεν θα πάνε με το νόμο περί ευθύνης Υποιυργών. Αυτά ξεχάστε τα. Θα υπάρξει τιμωρία αυστηρή.Ποινική και αστική. Τα λεφτά που μοίρασε ο Χριστοφοράκος στα κόμματα θα γυρίσουν πίσω».

Καταλήγοντας ο κ. Καμμένος έδωσε και απαντήσεις σε όσους προσπαθούν να τοποθετήσουν ιδεολογικά το κόμμα του είτε στα άκρα αριστερά είτε στα άκρα δεξιά σύμφωνα με το parapolitika.gr. »  
Να ξέρετε κύριοι ότι δεν υπάρχουν μόνο ταμπέλες αλλά Έλληνες και Ελληνίδες που ανεξαρτήτως που ανήκαν στο παρελθόν ιδεολογικά πιστεύουν σε αρχές και αξίες.

Δεν είμαστε ούτε κομμουνιστές, ούτε ακροδεξιοί, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ που γράφουν κάποιοι. Είμαστε ανεξάρτητοι Έλληνες και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους για να κάνουμε τα σχέδια σας πιο αδύνατα.Η κατάσταση στη χώρα είναι τραγική. Στόχος είναι η ελληνική οικογένεια. Να διαρραγεί η ελληνική οικογένεια.

Η Ελλάδα αποτελεί στόχο των τραπεζιτών και της νέας τάξης πραγμάτων. Έχει καταργηθεί κάθε έννοια ηθικής. Να ξέρετε καλά ότι αυτά δεν θα περάσουν».

 Πηγή: tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου