Σάββατο 2 Απριλίου 2016

"Βουλωσέ το" φωνάζει στον ΓΓ του ΝΑΤΟ ο Φράγκος!

Πολλά ερωτήματα για τον στρατηγό, όμως τουλάχιστον αυτός τα λέει και τα χώνει, οι υπόλοιποι λουφάζουν στις φωλιές τους και ανέχονται!
Δεν ξέρω πια, ποιός λέει αλήθεια και ποιός όχι, σίγουρα το υπάρχον πολιτικό προσωπικό αποδεικνύεται κατώτερο κάθε περίστασης! 
Ελπίζω πια μόνο στον Θεό, ανθρωπίνως είμαστε ανάξιοι των ηρώων προγόνων μας, αλλά και της τεράστιας ιστορίας του γένους μας!
Δεν επιθυμώ άλλες πατριωτικές κορώνες από κανέναν, ούτε κολωτούμπες, ούτε διπλωματικούς χειρισμούς, θέλω την πατρίδα μου και την χαμένη μας περηφάνια πίσω!

Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο!
--------------------------------------------------------------------


Δεν έχει προηγούμενο η επίθεση που εξαπέλυσε κατά νατοϊκών και ευρωπαίων ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης!!!Δεν έχει προηγούμενο και αποδεικνύει πως η αποστράτευση του από την συμμορία του Τζέφρυ Παπανδρέου έγινε κατόπιν οδηγιών της πρεσβείας για να ξεδοντιάσουν το ελληνικό στράτευμα από αυτούς που είχαν την δύναμη να φέρουν αντιστάσεις σε αυτό που ερχόταν!!!Ανεπανάληπτος ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ,λέει τα πράγματα με το όνομα τους και φοβίζει εγχώριες και διεθνείς λούγκρες ακόμα και ευρισκόμενος εν αποστρατεία!!!Ευχόμαστε να τον ακολουθήσουν και άλλοι ένστολοι,εν αποστρατεια και εν ενεργεία και να πράξουν τα δέοντα πριν να είνα αργά.Η Παναγία να του δίνει δύναμη και κουράγιο,φώτιση και σθένος να ολοκληρώσει αυτό που σκέφτεται!!!

Πηγή: Militaire News
και Διόπτρα -News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου