Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Σαν εισαγωγή


Ειδήσεις, προβληματισμοί , σκέψεις και απόψεις για τον τόπο μας και όχι μόνο αυτά...
Γιατί αγαπάμε τον τόπο μας , την Φλώρινα και πιστεύουμε ότι αξίζει να προσπαθήσουμε γι' αυτό που μπορεί να γίνει και όχι γι' αυτό που είναι σήμερα...
Πιστεύοντας σε αυτό που πρώτη η αρχαία Ελληνική φιλοσοφία πρόβαλλε , νομίζω ότι μέσω του καλόπιστου διαλόγου προάγονται οι ιδέες μας , το "είναι μας " και ο ανθρώπινος πολιτισμός.
Σε πολλές συζητήσεις με φίλους και γνωστούς , βλέπω ότι κάτι έχουμε να πούμε για την Φλώρινα. Πολλές φορές κάποια πράγματα είναι σημαντικά, πρέπει να ακουστούν και όμως μένουν στα πλαίσια της μικρής μας παρέας.
Εδώ και καιρό είχα την ιδέα να ξεκινήσω ένα μικρό Blog με σκέψεις και θέματα που απασχολούν τόσο εμένα, όσο και φίλους και γνωστούς μου. Σε αυτό θα ήθελα να εξωτερικεύσουμε τις απόψεις μας, για το μέλλον τόσο της μικρής μας πόλης, όσο και της πατρίδας μας, αλλά γιατί όχι και θέματα ανθρωπιστικά, οικολογίας και οικονομίας.
Αυτό το ταξίδι το ξεκινάω παρακινούμενος από την μεγάλη μου αγάπη για τον τόπο μου και θα ήθελα να παρασύρω σε αυτό και όσους περισσότερους από εσάς μπορώ...
Ο χρόνος έφτασε για το ταξίδι, εύχομαι στο τέλος του να έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε μερικά πράγματα προς το καλύτερο.
Καλό ταξίδι λοιπόν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου