Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Εισβολή ή λαθρομετανάστευση, και όποιος θέλει απαντάει.







Εάν αποφασίσω έτσι ξαφνικά σήμερα τα ξημερώματα, να περάσω στα κρυφά τα σύνορα των Σκοπίων, ή της Αλβανίας και με αντιληφθούν, ή με εντοπίσουν αστυνομικοί της χώρας στο δρόμο για το Μοναστήρι, πώς νομίζετε ότι θα με αντιμετωπίσουν;

Οι φίλοι Σκοπιανοί ή Αλβανοί πολίτες, πόσο φιλικοί νομίζετε ότι θα είναι απέναντι μου;

Αλήθεια, εάν εισέλθω παράνομα στην πλευρά της Τουρκίας, βράδυ πάντοτε, για μεγαλύτερο σασπένς. Έτσι.....γιατί θέλω να επισκεφτώ την Κωνσταντινούπολη, και με εντοπίσουν στο δρόμο, τί λέτε ότι μπορεί να μου συμβεί;

Προτείνω να επιχειρήσουν μια τέτοια διαδρομή, ως ρεπορτάζ πάντοτε, κάποιοι δημοσιογράφοι σκεπτικιστές, προοδευτικοί και "φίλοι" των (παράνομων και απρόσκλητων) μεταναστών.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα μιας τέτοιας απόπειρας.

Και προς θεού δεν θεωρώ τον εαυτό μου ρατσιστή και μη ανεκτικό στο καινούργιο.

Φοβάμαι όμως ότι η πατρίδα μας δεν αντέχει και άλλο βάρος.

Και μια ακόμα πρόταση, εάν από δειλία ως κρατική οντότητα και από έλλειψη ικανών ηγετών που θα χειριστούν τέτοια σοβαρά εθνικά θέματα, δεν τολμάμε να επαναπροωθήσουμε στην Τουρκία, όσους παρανόμως εισέρχονται στη χώρα μας από εκεί, γιατί προφανώς φοβόμαστε να θίξουμε τους Τούρκους, που ενορχηστρωμένα μας διοχετεύουν με εξαθλιωμένες μάζες ανθρώπων,και που όλως τυχαίως "όλοι" πιστεύουν σε συγκεκριμένο θρήσκευμα.

Μικρότερο κόστος θα έχει για τη χώρα μας, να επαναπροωθούμε τους "εισβολείς" στην χώρα που "αυτοί" δηλώνουν ως πατρίδα τους,Παλαιστίνη, Ιράκ, Ιράν,Αφγανιστάν,Νιγηρία, με ναυλωμένες πτήσεις τσάρτερ ή μεταφορικών αεροπλάνων της πολεμικής μας αεροπορίας, έστω βάλτον στο αεροπλάνο της γραμμής και στείλτον εκεί από όπου (λέει ότι) σου ήρθε.

Επιτέλους, θα πρέπει να υπάρξει μια εθνική γραμμή δράσης σ' αυτό το θέμα της εισβολής
ξένων στη χώρα μας. Και από τη στιγμή που δεν τουφεκίζεται όποιος περνάει τα σύνορα μας
παράνομα, ως είθισται σε άλλες περιοχές του πλανήτη.

Και αφού δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από την "γείτονα" να τους πάρει πίσω.
Η μόνη λογική λύση είναι να τους πακετάρουμε σε ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ και να τους στέλνουμε στη χώρα τους.

Τονίζω τα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, διότι με αυτό τον τρόπο και σύντομα τους ξεφορτώνεσαι, στέλνοντας κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, και αποτρέπεις τους επόμενους "εισβολείς" από το να πράξουν τα ίδια δείχνοντας αποφασιστικότητα απέναντι στο πρόβλημα.

Σε καμμία περίπτωση η χρήση πλοίων ή άλλων μέσων, διότι εκεί θα έχουμε αντιδράσεις, απεργίες πείνας, ρεσάλτα στα πλοία, αρνητική προβολή της χώρας και στο τέλος ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Για σκεφτείτε, βρίσκεις ξαφνικά μπροστά σου 250 παράνομους εισβολείς λαθρομετανάστες, που στασιάζουν κιόλας στο κτήριο της Νομικής Αθηνών, τί σε εμποδίζει ως χώρα, να τους συγκεντρώσεις και στη συνέχεια να τους προωθήσεις στην χώρα από όπου μας ήρθαν;

Πολιτική βούληση σίγουρα.

Έλλειψη εθνικής ομοψυχίας, σίγουρα.

Και μικροκομματισμός για μια ακόμα φορά, γιατί οι σήμερα κρατούντες του νέου ΠΑΣΟΚ θέλουν να δημιουργήσουν από τους μετανάστες, αυτούς που θα τους ψηφίζουν αύριο.

Σήμερα με την Τρόικα, πληρώνουμε το μάρμαρο της ΑΛΛΑΓΗΣ του Ανδρέα και του ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.

Βέβαια, ο Ανδρέας αυτό το μετέφρασε σε εκλογικές νίκες, γιατί δημιούργησε ένα στρατό φανατικών ψηφοφόρων.

Δεν μας παίρνει όμως άλλο, να μας χρεώσουν ο Γιωργάκης και ο Τσίπρας με τους ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ τους φανατικούς ψηφοφόρους.
Το "μάρμαρο" για τα παιδιά μας θα είναι η έλλειψη εθνικής κυριαρχίας.
Και κάτι τελευταίο, σκέφτηκε κανείς πόσο επιβαρύνεται η παραπαίουσα οικονομία της χώρας μας;
Πόσο επιβαρυνόμαστε οικονομικά όλοι μας;

Πόσο επιβαρύνεται σε νέους φόρους ο ασθμαίνων Έλληνας πολίτης, για την υποδοχή, φιλοξενία, νοσηλεία και αστυνόμευση όλων αυτών των παρανόμως εισβαλόντων μαζών;

Πρέπει λοιπόν να βρεθεί λύση πέρα από τις πολιτικές σκοπιμότητες και τα παιχνιδάκια κάποιων.
Είτε Τουρκία λέγεται αυτή, που στο κάτω-κάτω, είναι δηλωμένος εχθρός σου και θέλει να σου δημιουργήσει πρόβλημα με δολιοφθορές.

Είτε κάποια μιράκια της πολιτικής που νομίζουν ότι έτσι θα επιτύχουν τους ταπεινούς σκοπούς τους.

Τέλος σε έναν πόλεμο δεν σκέφτεσαι αν στον εχθρό σου αρέσει αυτό που κάνεις για να τον αντιμετωπίσεις.
Ναι, η παράνομη μετανάστευση και εισβολή στη χώρα μας κρύβει και ανθρώπινα δράματα, σε λίγο καιρό όμως έτσι που το πάμε, μέρος αυτών των ανθρώπινων δραμάτων θα ήμαστε όλοι εμείς, γιατί απλά η Ελλάδα μας, οδηγείτε μαθηματικά στην οικονομική της εξαθλίωση και καταστροφή.

Γι' αυτό λοιπόν η λύση της χρήσης του αεροπλάνου για το πακετάρισμα και την επιστροφή των λαθρομεταναστών-εισβολέων, είναι τελικά η οικονομικότερη και πιο ενδεδειγμένη λύση στην περίπτωση της χώρας μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου