Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Θα μας τρελάνετε τώρα ή θα μας τυλίξετε για μετά;

Μπέος ο εκπρόσωπος
Ο Αχιλλέας Μπέος εξελέγη ως ο νέος εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ στο ΔΣ της ΕΠΟ.


Με ψήφους 9 υπέρ, 2 κατά και 5 λευκά, ο Αχιλλέας Μπέος θα είναι ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ στο ΔΣ της ΕΠΟ. Τώρα το ποιοί ψήφισαν ναι. Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΟΚ (δεν πήρε μέρος στη συνάντηση αλλά έστειλε επιστολή στήριξης) πήραν το μέρος του Αχιλλέα Μπέου. Οι δύο ομάδες που ήταν κατά του ήταν οι Ατρόμητος και Ξάνθη, ενώ λευκό λόγω της απουσίας τους από τη συνέλευση έδωσαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα και Καβάλα.

Πηγή: sports.youropia.gr
----------------------------------------------------------------------------------

Φλωρινιώτης: Επειδή το blog συνηθίζει να μη παίρνει θέση σε θέματα ποδοσφαιρικά, παρότι είμαι οπαδός ομάδας και μάλιστα έχω άποψη και θέση για τα τεκταινόμενα στον Ελληνικό αθλητισμό. 

Θεώρησα δίκαιο να γνωρίσει ο κόσμος ότι ο "Κύριος" Μπέος, τον οποίο κάλεσε ο εισαγγελέας σε δίκη. Την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι είναι υπόδικος και με δεδομένο τον πρότερο "ανέντιμο" βίο του με σκάνδαλα σε Πανιώνιο και όπου αλλού έχει θητεύσει, η "πλειοψηφία"  των ομάδων της Σουπερλίγκας στην οποία προεδρεύει ο Κύριος Μαρινάκης (άλλο λουλούδι κι'αυτός), αποφάσισε ότι δεν πρέπει να μας λείψει το ήθος και η μόρφωση του εν λόγω "κυρίου" .

Διαβάστε ποιές ομάδες ψήφισαν αυτό το παλικάρι και κρίνεται με ποιά κριτήρια το έκανε η κάθε μιά;

Δυστυχώς για όσους από εμάς αιθεροβατούμε και πιστεύουμε σε ένα όμορφο κόσμο αγγελικά πλασμένο, τα πράγματα δεν είναι και τόσο όμορφα......

Το λέω και θα το ξαναπώ, το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της υπόλοιπης Ελληνικής κοινωνίας και πολιτικής ζωής, στημένο και βρώμικο. 
Σε τί ελπίζουμε δηλαδή ότι ο "άρχοντας" της διαφθοράς Μπέος και η συν αυτώ θα εξυγιάνουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κούνια που μας κούναγε και μας κουνάει ακόμα.

Κοντεύω ρε παιδιά να τρελαθώ με τον παραλογισμό της κοινωνίας μας, είναι δυνατόν σε κάποιον υπόδικο σαν τον Μπέο,  ο οποίος είναι ήδη καταδικασμένος στην συνείδηση του μέσου φιλάθλου, ανεξάρτητα από το αν είναι αθώος και όλα αυτά είναι μια "πλεκτάνη"
(πράγμα που δεν πιστεύω ούτε μία στο εκατομμύριο να συμβαίνει).
Αντί να τον τιμωρήσεις παραδειγματικά αφού τον περάσεις από μια γρήγορη και δίκαια δίκη, όπου θα ξεσκεπάσεις όλο το "κύκλωμα" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, 
φροντίζεις αυτό το "άτομο" που θυμίζει "νονό" του υποκόσμου, να τον ΕΚΛΕΞΕΙΣ σε αξίωμα που θα εκπροσωπεί όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τί συμβαίνει ρε παιδιά, πού πήγε η κοινή λογική;

Είναι δυνατόν να φυλάει ο λύκος τα πρόβατα;

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ (ΜΠΕΟ); 

Οι ομάδες στην superleauge ξεπέρασαν ακόμα και τους πολιτικούς, 
ποιός πολιτικός θα "τολμούσε" να ψηφίσει τον εθνικό μας ΑΚΗ για εκπρόσωπο της βουλής;

Ε!!!! λοιπόν οι ομάδες της Σούπερ λίγκας δεν μασάνε από τέτοια..... 
Ψήφισαν κατά πλειοψηφία τον δικό τους ΑΚΗ, τον Μπέο,  που οι κασέτες στις οποίες ακούγεται να μιλάει τον καταδικάζουν απερίφραστα, γιατί έστηνε παιχνίδια.

Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που  ψήφισαν τον Μπέο,  οι οπαδοί των ομάδων τους πιστεύω ότι πρέπει να ζητήσουν  εξηγήσεις για την στήριξη του ΥΠΟΔΙΚΟΥ.

Εάν πάλι αυτοί που  ψήφισαν έναν υπόδικο με συμμετοχή κατά πως φαίνεται σε ένα τεράστιο σκάνδαλο, σημειωτέον ότι ανάμεσα  τους είναι ο Ολυμπιακός, ο Ηρακλής και ο  ΠΑΟΚ, ξέρουν κάτι παραπάνω να το πουν για να δικαιωθούν και να ξεσκεπάσουν τους "άλλους", που "σπιλώνουν" το αγνό παιδί του λαού Κύριο Αχιλλέα Μπέο.

Αν όμως απλά τον στηρίζουν, καταλαβαίνετε φαντάζομαι όλοι τί παίζει;

Δεν θέλω άλλο να ντρέπομαι για την χώρα μου, σας βαρέθηκα όλους σιχαμερά λαμόγια.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάθαρση στο ποδόσφαιρο,  ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε να καταδικάσετε κάποιον που δηλώνει ότι έκανε κακουργηματικές ενέργειες σαν τον Αχιλλέα Μπέο.

Τί να πώ.....
υπάρχει περίπτωση σε μια χώρα που δεν υφίσταται στοιχειώδης έννοια δικαιοσύνης, 
να κάνουμε βήματα που θα μας βγάλουν από το τέλμα που ήμαστε βουτηγμένοι ;

Σε τί να ελπίζουμε, πείτε μου;

1 σχόλιο: