Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ P.I.G.S.-PIGS = ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;

Διαβάζοντας εχτές ότι οι Γερμανοί για τους "δικούς τους λόγους", δεν σκοπεύουν να επισκεφθούν την Ελλάδα για τουρισμό και ήδη έχουμε μεγάλη μείωση κρατήσεων από Γερμανία.

Έχοντας ως δεδομένο τη συνολική στάση των Γερμανών απέναντι στο Μεσογειακό νότο, εξού και ο υποτιμητικός χαρακτηρισμός των χωρών μας ως PIGS (ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ), από τα αρχικά των χωρών μας

 PORTUGAL   ITALY  GREECE  SPAIN.

Επειδή τυχαίνει να  γνωρίζουμε ιστορία και ξέρουμε πώς ο Γερμανικός επεκτατισμός, αιματοκύλισε τον κόσμο δύο φορές, προκαλώντας δύο παγκόσμιους πολέμους κατά την διάρκεια του περασμένου αιώνα.

 Επειδή  έχουμε επισκεφτεί το Άουσβιτς και το Νταχάου και γνωρίζουμε τί ακριβώς συνέβη σ' αυτά τα "μνημεία απανθρωπιάς και ντροπής για ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο".

Επειδή νιώθουμε ήδη, ότι μας ετοιμάζουν τύχη σαν των άμοιρων των Εβραίων του ολοκαυτώματος εκεί ψηλά στη Γερμανία. 

Ολοκαύτωμα Οικονομικό αυτή τη φορά, με επεκτάσεις και στην Ελληνική κοινωνία που βλέπει ήδη τα θύματα της οικονομικής κατοχής να μεγαλώνουν, αυτοκτονίες , ψυχολογικά προβλήματα, κατάθλιψη, μετανάστευση των Ελλήνων και πάλι και δη των νεότερων και πιο ελπιδοφόρων γενιών.

    Και τέλος επειδή δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στο ξένο παράγοντα, είτε Γερμανός λέγετε αυτός, είτε Άγγλος, είτε Αμερικάνος, Γάλλος ή Ρώσος.....

Θεωρώ ότι μια στροφή στα Ελληνικά προϊόντα με ενίσχυση της Ελληνικής παραγωγής, όπως και η (από)στροφή από τα ξένα προΐόντα, ιδιαίτερα κάποιων προϊόντων από χώρες που είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ διακείμενες στα συμφέροντα του Ελληνισμού και της Ελλάδας.

Με λίγα λόγια καλό θα ήταν να απέχουμε από την κατανάλωση Γερμανικών προϊόντων, έτσι ώστε να θίξουμε το πορτοφόλι της Κυρίας Μέρκελ , των υπουργών της και των συμπατριωτών της,  που θεωρούν ότι διαφεντεύουν την Πατρίδα μας. 

Πέρα από τις ευθύνες που βαρύνουν τους  Έλληνες πολιτικούς, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε και να αναγνωρίσουμε, την πίεση που άσκησαν οι ξένοι στα εγχώρια λαμόγια της πολιτικής και η Γερμανία δε φαίνεται να είναι αμέτοχη σε κάτι τέτοιο, λέγε με και σκάνδαλο SIEMENS.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου