Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Στη Φλώρινα, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου της πόλης κ. Στέφανο Μπίρο. Ο κ. Μπίρος παρέδωσε υπόμνημα με όλα τα προβλήματα που απασχολούν το νομό σε θέματα της δικής του αρμοδιότητας, μέσα στα οποία προβάλλονται ιδιαίτερα:
1) Η έλλειψη προσωπικού στην Επιθεώρηση Εργασίας
2) Το οξύ ζήτημα της υψηλής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης σε συνδυασμό με τη διάρκεια εφαρμογής της σε ετήσια βάση.
3) Οι επιπτώσεις από την κατάργηση του τρένου από Θεσσαλονίκη προς Φλώρινα.
4) Η υποβάθμιση του νοσοκομείου της Φλώρινας.
5) Η «εξόντωση» των τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ που είχε ο νομός.
Ο Τέρενς Κουίκ για όλα τα ζητήματα που του έθεσε ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Φ. έδωσε απαντήσεις βάσει της Εθνικής Αντιπρότασης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος είχε συνάντηση και με το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «Λικιστής» των εργαζομένων της ΔΕΗ στη Φλώρινα οι οποίοι του εξέθεσαν την έντονη ανησυχία τους για τη συνεχιζόμενη απαξίωση της Εταιρίας, αλλά και των ορυχείων λιγνίτη που διαθέτει, με προφανή στόχο το ξεπούλημά της.
Ο Τέρενς Κουίκ διαβεβαίωσε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δε θα επιτρέψουν τη «σαλαμοποίηση» της ΔΕΗ ούτε φυσικά την πώλησή της και ξεκαθάρισε ότι ο πλούτος του λιγνίτη όπως και ο κάθε πλούτος κάτω από τη γη ή κάτω από τις θάλασσες θα παραμείνουν αυστηρά στο ελληνικό κράτος.
Τέλος, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για να ακολουθήσει μία σύντομη επίσκεψή του στην αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου