Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Aνεξάρτητοι Έλληνες Φλώρινας: Εγγραφή μελών ενόψει του συνεδρίου τον ερχόμενο Απρίλιο στην Αθήνα

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Απρίλιο, θα θέλαμε να επισημάνουμε και πάλι, πως αποτελεί θεμελιώδη δέσμευση του Προέδρου του Κινήματός μας η υπόσχεση για ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες με λήψη αποφάσεων από τη βάση.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη το προσυνέδριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και   στο οποίο θα συμμετέχει ο Πρόεδρος του κινήματος μας  Κος Πάνος Καμμένος. Στο προσυνέδριο θα  μπορέσουν να τοποθετηθούν μέλη των τοπικών  επιτροπών, αλλά και μέλη του κινήματος, σκοπός είναι  να προβληθούν  σκέψεις, προβληματισμοί και ιδιαιτερότητες της περιοχής μας.      

Καλούμε όλους τους πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας που εκφράζονται από την Ιδρυτική μας Διακήρυξη και ενδιαφέρονται να συνδιαμορφώσουν με δικαίωμα ψήφου την μελλοντική μας πολιτική, να εγγραφούν ως μέλη. Σας περιμένουμε, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τους νικήσουμε! Γίνεται γνωστό πως δεν απαιτείται η καταβολή κάποιου τέλους ή συνδρομής. Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε και από το site των Ανεξάρτητων Ελλήνων:
 http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=1686

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

6932 688448  ΛΙΘΟΞΟΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου