Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Λίγες σκέψεις για τις αυτοκτονίες.

Η απεχθής πράξη της αυτοκτονίας, με βρίσκει κάθετα αντίθετο ως ενέργεια, θεωρώ ότι με την αυτοκτονία  γίνονται δύο αμετάκλητα κακά, αφενός,  σκοτώνεις το σώμα σου και αφετέρου  καταδικάζεις την αιώνια ψυχή σου στην κόλαση. 

Ξέρω, ότι η κρίση του Θεού είναι διαφορετική από αυτή των ανθρώπων, άλλα τα μέτρα που μετράει τις πράξεις των ανθρώπων ο Θεός, και άλλα τα ανθρώπινα μέτρα.


Ο Μεγαλοδύναμος έχει άλλη ζυγαριά, μιά ζυγαριά δίκαια απέναντι στο πλάσμα του. 

Γνωρίζει τα μύχια των ψυχών, γνωρίζει γιατί κάποιος έφτασε ως εκεί, γιατί έπραξε έτσι και όχι αλλιώς, γνωρίζει γιατί κάποιος "τυφλώθηκε" και ένιωσε την απόλυτη απελπισία.

Πραγματικά θα ήθελα να μπορώ να το  διαδώσω και να το φωνάξω σε όλους, 

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, 
αδέλφια υπομονή, ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, και αν μας τα πάρουν όλα δεν μπορούν να μας πάρουν την ψυχή και την πίστη μας, εκτός και αν τους τα παραδώσουμε.

Η Ελλάδα μας πέρασε και χειρότερα, πέρασε πολέμους, κατοχές, εμφυλίους, πείνα, φτώχεια, εξαθλίωση......και όμως η Ελλάδα δεν έσβυσε στο διάβα των Χιλιετιών  ιστορίας της.

Έλληνες αδέλφια υπομονή, οι δοκιμασίες μεγάλες, δεν πρέπει όμως να μας λυγίσουν, σε μας έλαχε ο κλήρος, ή να αναγεννήσουμε την αγαπημένη μας Πατρίδα, ή Φεύ να την παραδώσουμε ολοκληρωτικά στους επίδοξους κατακτητές της. 


Στα χέρια μας είναι το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας.

Εύχομαι ο Θεός να μας φωτίζει και να μας ενδυναμώνει όλους.

Μένω ιδιαίτερα στο μήνυμα του Ιησού Χριστού που είπε: 

«Εν τω κόσμω θλίψιν έξετε· αλλά θαρσείτε! εγώ νενίκηκα τον κόσμον».

 Στον κόσμο θα δοκιμάσετε θλίψι, αλλά έχετε θάρρος, εγώ τον έχω νικήσει τον κόσμο
 (Ιω. 16,33).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου