Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Διευρυμένη σύσκεψη Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. για μαζική αντίδραση στα παράλογα φορολογικά και ασφαλιστικά πρόστιμα

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666 
www.efeeth.gr,  e-mail:  efeethe@otenet.gr
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                
Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. συγκαλεί  διευρυμένη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/1/2014 και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος), με σκοπό να ενημερώσει για τα υπέρογκα, εξοντωτικά και εξωπραγματικά φορολογικά και ασφαλιστικά πρόστιμα που ισχύουν από 1/1/2014 με το Ν. 4172/2013 (Φορολογία Εισοδήματος), το Ν.4174/2013 (Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών), το Ν. 4223/2013 και το Ν. 4225/2014.

Στη σύσκεψη αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Π. Κοκκόρης, οι Βουλευτές όλων των κομμάτων των νομών Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’ περιφ.), Χαλκιδικής, Κιλκίς και Πιερίας, τα Προεδρεία, του Επαγγελματικού και Βιομηχανικού
Επιμελητηρίου (Ε.Β.Ε.Θ.), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (Ε.Ε.Θ.), του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (Β.Ε.Θ.), του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τ.Ε.Ε.), του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Ο.Ε.Ε.-Π.Τ.Κ.Μ.), της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων (Ο.Ε.Ε.Θ.), της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων (Ο.Β.Σ.Θ.), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορ. Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορ. Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.), του Εμπορικού Συλλόγου (Ε.Σ.Θ.), του Δικηγορικού Συλλόγου (Δ.Σ.Θ.), του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου (Σ.Σ.Ε.Θ.), του Ιατρικού Συλλόγου (Ι.Σ.Θ.), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), του Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Ν. Χαλκιδικής, της Ένωσης Φοροτεχνικών Ν. Κιλκίς (Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.) και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Πιερίας (Ε.Φ.Ε.Ε.Π.).

Στη σύσκεψη αυτή θα πρέπει, να παρθούν από κοινού και συλλογικά αποφάσεις για να  αλλάξουν τα πρόστιμα και να προταθούν λύσεις για τον εξορθολογισμό του ποινολογίου σε πραγματικά και  λογικά επίπεδα, με σκοπό την πραγματική πάταξη της φοροδιαφυγής και την ανάπτυξη της οικονομίας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΒΕΛΟΣ                                     

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου