Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

«Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας... και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας!»

 Περιοχές της Λακωνίας και ντόπιους παίκτες και προπονητές του ποδοσφαίρου βλέπουμε στη νέα ξεκαρδιστική διαφήμιση της Wind!




Ο Αγαπούλας παρέα με τον “Πιου” οργώνουν όλη την Ελλάδα για δοκιμές παικτών!
Στη Λακωνία πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της πρόσφατης διαφήμισης της εταιρείας Wind που γνωρίζει τρομερή επιτυχία. Κροκέες, Σκάλα, Δημοτικό Στάδιο Σκάλας, Ενωσιακό Κέντρο ΕΠΣ Λακωνίας, Γύθειο (Καράβι) κα γήπεδο 5x5 “Μανουσάκη” αποτέλεσαν μερικά από τα μέρη, όπου στήθηκαν κάμερες για τη δημιουργία του πρωτότυπου τηλεοπτικού σποτ. Εκ των πρωταγωνιστών είναι και ο σπαρτιάτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός διευθυντής της Άμιλλας Αγίου Ιωάννη, Στέφανος Σγούρδας, ο οποίος έχει τον εξής αμίμητο διάλογο με τον Πρόεδρο:
Σγούρδας: «Τι σύστημα θα παίξουμε με όλους αυτούς ρε Πρόεδρε;»Πρόεδρος: «Πούλμαν»Σγούρδας: «To είχα παίξει πριν δέκα χρόνια. Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας»
Στο διαφημιστικό έλαβαν μέρος, επίσης, ο αρχιμουσικός και μαέστρος της Φιλαρμονικής Σπάρτης Σαράντος Κανελλάκος, αλλά και πολλοί ποδοσφαιριστές ομάδων της Λακωνίας, όπως ο Πανγυθεατικός, η Άμιλλα Αγίου Ιωάννη κ.α. 


Πηγή: notospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου