Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

COHN BENDIT- ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!






Πηγή: Epeios Panopeus

--------------------------------------------------------------------------------

Φλωρινιώτης : Απίστευτα όσα λέει και όσα καταγγέλει ο Κύριος Cohn-Bendit, πράγματα που οι Έλληνες πολιτικοί δεν τολμούν να ξεστομίσουν.
Δείτε το βίντεο προσεκτικά, ιδίως μετά το 3ο λεπτό.
Πραγματικά απίστευτος, μιλάει βέβαια για τα αυτονόητα.
Αυτονόητα βέβαια που τα τεράστια συμφέροντα δεν θεωρούν καθόλου αυτονόητα.

Τα ίδια έλεγε βέβαια και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως εκλεγμένος ευρωβουλευτής πριν λίγα χρόνια, από το βήμα του ευρωκοινοβουλίου, έλεγε πράγματα "αυτονόητα".

Οι "άλλοι" Έλληνες ευρωβουλευτές σιωπούσαν τότε, όπως και κάθε φορά που γίνεται ακόμα και σήμερα, κάποια αναφορά στα Ελληνικά δίκαια και "διεκδικήσεις"
(και μη φανταστείτε διεκδικήσεις τύπου "Τουρκίας", και πάλι για τα αυτονόητα μιλάμε, για "κοινή λογική" βρε αδερφέ).

Σε ευχαριστούμε Κύριε Cohn-Bendit, που πριν δούμε αυτό το βίντεο δεν σε γνωρίζαμε, σε ευχαριστούμε που μίλησες με κοινή λογική, που μίλησες την γλώσσα της ειλικρίνειας και κατέδειξες ότι τα κάθε είδους συμφέροντα πνίγουν την μικρή (στον χάρτη) Ελλάδα.

Εκτός όμως όσων μας αρέσουν να ακούσουμε και να δούμε στο παραπάνω βίντεο, λέγονται και πικρές αλήθειες για την Ελλάδα μας και αυτές αφορούν την τεράστια διαφθορά και σήψη που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά και παντού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου