Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Όλα πλαστά στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Από Gazzetta Team | Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 05:58
Όλα πλαστά στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός


Σε συνέχεια των χθεσινών αποκαλύψεων περί πλαστών εισιτηρίων σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας, γίνεται λόγος για τα εισιτήρια τουΑΕΚΟλυμπιακός πως ήταν όλα πλαστά και τυπωμένα σε απλούς θερμικούς εκτυπωτές.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News», και τα 13.500 εισιτήρια που κόπηκαν στο ΑΕΚΟλυμπιακός ήταν πλαστά.
Οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ που έκαναν τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στο ΟΑΚΑ, ανακάλυψαν ότι όλα τα εισιτήρια ήταν πλαστά και είχαν εκδοθεί από απλούς θερμικούς εκτυπωτές και όχι από τις ειδικές μηχανές σήμανσης, με αποτέλεσμα να μην αποδοθεί το απαραίτητο ΦΠΑ στην πολιτεία.
Την επόμενη μέρα έγινε έλεγχος στην Τούμπα, οπού και διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε το ίδιο κόλπο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.
Πληροφορίες υπάρχουν και για άλλες πέντε ομάδες, τον Ηρακλή, τον Άρη, τη Λάρισα, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς το ΣΔΟΕ ισχυρίζεται ότι συνεργάζονται με την ίδια εταιρεία προμήθειας μηχανών σήμανσης.
Έλεγχοι έχουν ξεκινήσει για αγώνες τόσο της Σούπερ Λίγκας, όσο και των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, σε βάθος διετίας.
_________________________________________________________________________________
ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ: Σε απάντηση προηγούμενου σχολίου φίλου, έχω να πω ότι μακάρι να ήταν μόνο τα πλαστά και τα εικονικά τιμολόγια στην Ελληνική superleauge, δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.
Υπάρχουν δυστυχώς ομάδες, που κάνουν μεταγραφές εκατομμυρίων, ομάδες από τις λεγόμενες "μεγάλες" και αρνούνται να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους , πολλών εκατομμυρίων προς το κράτος.
Πού βασίζονται;
Μόνο στον τσαμπουκά, έχουμε κόσμο και δεν πληρώνουμε.
Τώρα όμως και το κράτος δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, πρέπει να αναζητήσει χρήματα από όλους μας, ακόμα και από τις "μεγάλες ομάδες"και από τους προέδρους τους........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου