Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Κλινικά νεκρός ο Αλέξης από τους «Βασιλιάδες» !





Σε πολύ βαριά κατάσταση, διασωληνομένος στην εντατική του ΚΑΤ βρίσκεται ο αγαπητός νεαρός ηθοποιός Θωμάς (Τόμας) Πρωτόπαππας ηθοποιός (που έγινε πανελληνίως γνωστός ως ο νεαρός Αλέξης από τη σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες»).

Ο νεαρός ηθοποιός είχε τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί με το αυτοκίνητό του τύπου smart στην Αττική οδό.

Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και πληροφορίες αναφέρουν πώς είναι κλινικά νεκρός!

Δίπλα του βρίσκεται όλη η ομάδα του Dr. Cook του Γιάννη Λουκάκου.

Πηγή:
 todaynews.gr
-------------------------------------------

Φλωρινιώτης

 Εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού να μπορέσει να συνέλθει το παλικάρι. Πραγματικά συγκλονιστικά τα παιχνίδια που παίζει η ζωή του ανθρώπου.
 Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού μπορεί να τα καταφέρει και να βγει νικητής ο αγαπητός σε όλους τηλεοπτικός Αλέξης.
Δράττομαι της ευκαιρίας να ενημερώσω όλους τους φίλους για κάτι πολύ σοβαρό. Ίσως οι περισσότεροι από εμάς να μη γνωρίζουμε ότι από 1-6-2013 με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης και του πολιορκημένου τότε κοινοβουλίου ψηφίστηκε στις 16/06/2011 ο νόμος 3984/2011 και με
βάση αυτόν το νόμο θα μπορούν νοσοκομεία και κλινικές να λαμβάνουν τα όργανα των κλινικά νεκρών ανθρώπων χωρίς τη συνέναιση συγγενών και των οικείων τους. Δεν θα ήθελα να συμβεί σε κανέναν άνθρωπο κάτι τέτοιο, νοιώθω όμως ότι το κράτος και πάλι αυθαιρετεί και ξεπερνάει θέματα ακόμα και βιοηθικής. 
Κλινικά νεκρός δεν είναι βιολογικά νεκρός άνθρωπος, και πολύ περισσότερο είναι άνθρωπος που μπορεί να επανέλθει και να ζήσει εντελώς φυσιολογικά. Θεωρώ πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο θέμα και παρότι δεν είμαι ειδικός θέλω να ενημερωθεί όσο περισσότερος κόσμος μπορεί γι'αυτό. 

Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου