Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία του Πάνου Καμμένου στο Προσυνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. στο Περιστέρι (Βίντεο)


ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Πούτιν

    Δημοσίευση: 11:46ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Πούτιν
ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Πούτιν

Τη συμφωνία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πουτιν προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Προσυνέδριο του κόμματος στο Περιστέρι.
«Την άλλη εβδομάδα, 19 του μηνός οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε στη Μόσχα όπου κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, μία μεγάλη συμφωνία για την ορθοδοξία, δίνοντας νέα προοπτική στην πατρίδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε το βίντεο από την ΕΤ1


Αναφερόμενος στην συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν είπε: «Μη τολμήσετε να πειράξετε σπιθαμή ελληνικής γης, μη τολμήσετε να αμφισβητήσετε κύμα από το Ελληνικό Αιγαίο, να παραδώσετε το ελληνικό υπέδαφος, το ορυκτό πλούτο της χώρας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε μέσω του Twitter για την αστυνομία και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια για παράνομες συλλήψεις μελών των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Επειδή πήγαν να απειλήσουν με προσαγωγές τους Ανεξάρτητους Έλληνες τους λέμε ότι αυτό είναι το μεγαλύτερό τους λάθος. Τώρα βγαίνουμε στους δρόμους», επισήμανε ο Πάνος Καμμένος.

Επίσης ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα βρίσκεται στις Σκουριές, εκεί, που όπως είπε «οι πραιτοριανοί του Δένδια έστειλαν το νήπιο των δέκα μηνών στο νοσοκομείο και έριξαν χημικά σε σχολείο», ενώ χαρακτήρισε και «καταστροφή της πατρίδας και περιβαλλοντική καταστροφή» την επένδυση της Σκουριές.

Κάλεσε την κυβέρνηση να «κουρέψει» τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων «όπως κουρέψατε τα δάνεια των τραπεζιτών» και υποστήριξε ότι «η τρόικα δεν θέλει να διευκολύνει τον ελληνικό λαό, για να του πάρουν τα σπίτια  και να κατεβάσουν τους μισθούς στα 300 ευρώ».

Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να μειώσει στο ένα ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης «για να ζεσταθεί ο κόσμος στην ορεινή Ελλάδα» αλλά, όπως τόνισε, «επελέγη η βαριά φορολογία για να εξυπηρετήσουν τους χρηματοδότες τους, λαθρεμπόρους πετρελαίου».

Αναφέρθηκε επίσης στην εκδήλωση μνήμης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και «επειδή τώρα τελευταία είναι της μόδας τα μνημόσυνα», όπως είπε, έθεσε τα εξής ερωτήματα: «Υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να πει ναι στη Γερμανία της Μέρκελ; 

Θα δεχόταν ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου να στηρίξει μια κυβέρνηση του καζάν- καζάν;».
Αναφορικά με το Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι «είναι ιδρυτικό». 

«Είμαστε όλοι στρατιώτες και όσοι είμαστε σήμερα σ’ αυτό το κίνημα με πρώτο εμένα δε θέλουμε ούτε καρέκλες ούτε να είμαστε τα σημαντικά στελέχη. Σημαντικά στελέχη είναι ο ελληνικός λαός. Σε όποιον δεν αρέσει και θέλει να γυρίσει στο παρελθόν, καλό ταξίδι», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος.


Πηγή: Enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου